Badass Goddess Coaching

Reiki ger en mjuk, djupt avslappnande känsla.

Visste du att Reiki healing går under ditt friskvårdsbidrag!

Reiki är en mjuk och samtidigt effektiv behandlingsmetod vid till exempel smärta och stress, ångest och fysiska och mentala spänningar. Reiki arbetar med kroppens naturliga läkningsprocesser och fyller på energiförrådet –en metod med många användningsområden i dagens samhälle. Reiki i dess nuvarande form kommer från Japan, men har tusenåriga rötter i bland annat Tibet.

Reiki healing är en holistisk behandlingsmetod, som utgår från att kropp och psyke är en helhet. Därför behandlar man ofta hela kroppen, även om man har besvär som upplevs som begränsat till ett visst ställe. Vid en Reiki healing är du fullt påklädd hela tiden.

"Remote Reiki with Alex was such a powerful experience. I felt such a strong release of emotional blocks and complete relaxation in both sessions. I felt safe and held before, during and after my sessions. I have had in-person reiki before however these remote sessions with Alex were dynamic and healing on a much deeper level and super convenient doing it from home! I cannot recommend Reiki sessions with Alex enough; she really knows what she is doing and facilitates a powerful shift and deep core healing."

Energi och Universum

Reiki

Jag är utbildad Reiki Master sen flera år. Dock har jag alltid haft gåvan att hela andra. Som Reiki Master är energin stark och jag har förmågan att lära ut till andra.

För mig är det ett naturligt sätt att jobba på, med energi. Allt som vi är och hela vår värld är energi på olika nivåer och dimensioner. 

Där energin är låg, där behövs det mer. När vi har låg energi eller obalans i energin, där behöver det fyllas på med energi. Då kan vi med hjälp av Reiki fylla på med ren energi från Universum och få energi till läkning och ro i kropp och sinne.

Hur jobbar jag?

Reiki med kanalisering

Jag har gör Reiki med kanalisering. Vid dessa sessioner kopplar jag upp mig i högre energivibrationer och på så vis skapas en koppling till andevärlden. De kanaler som jag öppnar är rena och sanna, för att du ska få känna en koppling till ditt högre medvetande. Jag är din kanal tar emot budskap genom ljus, känslor, bilder, färger, ljud och uttalade ord eller budskap.

Tyst Reiki session

Du kan även få Reiki utan budskap, vilket hos mig är en Tyst Reiki session. Här tar du enbart emot energin och slappnar av i tystnad. Vilket är precis lika kraftfullt.

Vill du själv lära dig att ge Reiki? Då ka du läsa mer om mina kurser. Jag håller kurser i Reiki steg 1 och 2, Reiki för djur och som egenvård. 

Testimonials

Vad säger mina klienter?

När du började skicka Reiki fick jag en så varm och lugn känsla inom mig. Helt underbart!
Cia
Sverige
Helt fantastisk upplevelse!
Mia
Sverige
Wow, otroligt pricksäkert och vilken energi.
Beccy
Sverige
Jag känner mig som en ny människa. Jag har legat på laddning känns det som!
Lena
Sverige