Badass Goddess Coaching

Här är hästen din lärare

FEEL- Facilitated Equine Experiential Learning®
Hästar som våra lärare – i ömsesidig respekt.
I FEEL upplever du det magiska med hästar. Här möter du dig själv genom hästarnas visdom och kärleksfulla tydliga vägledning.
Hästen värderar aldrig dig och har ingen dold agenda dessutom är den helt ärlig i sin kommunikation. 

Att stå nära en så stor varelse som en häst är, och bli hållen i villkorslös kärlek är magiskt.

Hästar är de några av de mest intuitiva och äkta varelser som finns på denna jord. De hjälper dig att plocka fram din intuition och på så vis hitta sidor hos dig själv som du knappt visste fanns. 

“Ibland kan vi spendera åratal utan
att leva alls, och plötsligt
koncentreras våra liv i ett
unikt ögonblick.” –Oscar Wilde

Precis såhär kan det kännas i en session. Det stämmer så väl in på när jag började min resa till FEEL Praktiker. Just såhär, som i citatet, kände jag i hjärtkontakt med en häst.

Hur jobbar jag?

Hästar som din lärare

Hur kan hästen vara min lärare? Jo, hästen värderar aldrig dig och har ingen dold agenda. De är helt ärliga i sin kommunikation. 

Jag är med som “din tolk” och ger dig budskap från hästen, och stöttar din process.

Lita på din intuition

Det är så du lär känna dig bäst. Hästarna håller ett “sacred space” (heligt utrymme) för dig, så du kan våga att lyssna till ditt inre som hästarna öppnar till dig. 

Hjärtkontakt

Hästen har ett enormt hjärta och en otrolig visdom som den gärna delar med sig av. När du jobbar ihop med hästarna kan du tryggt öppna upp ditt hjärta.

Att stå ihop i hjärtkontakt med en stor och magisk häst är helt otroligt. Det måste upplevas.

Testimonials

Vad säger mina klienter?

Alexandra har ställt utmanande frågor till mig som gjort att jag har fått många tillfällen till ärlig och djup självreflektion, denna tankeprocess har fortsatt även mellan mötena.
Lina
Sverige
Jag har arbetat med människor i hela mitt yrkesliv. Större delen som ledare och chef. Att jag ska vidareutvecklas är självklart för mig. Nu har jag provat FEEL. Jag är förvånad och imponerad över hur starkt och känslosamt ett tyst möte med en häst kan vara!
Marianne
Sverige
Jag satte ord på vad jag tänker, det jag tycker och känner på riktigt. Hästarna fick till att reflektera över varför jag gör vissa saker. Känna på djupet om det är för min skull eller alla andras?
Jonna
Sverige
Jag har varit övertygad om att jag har ett litet behov av privat svär runt mig, jag går ofta nära när jag pratar och rör vid andra men jag har ett betydligt större privat område än jag trodde. Nu har jag lärt mig att se tecken hos andra så jag kan respektera deras utrymme.
Susanna
Sverige

Känner du att detta känns rätt för dig?

Skicka ett mail eller ring så bokar vi in en session. Hästarna, och jag, väntar på dig!