Badass Goddess Coaching

Beställning

När du slutfört din beställning skickas en orderbekräftelse till din e-postadress. I bekräftelsen finner du alla uppgifter om produkter, pris, fakturerings- och leveransadress. Är något fel i orderbekräftelsen ska du omedelbart kontakta vår kundtjänst.

Utebliven orderbekräftelse

På grund av tekniskt fel eller andra omständigheter bortom Badass Goddess Coachings kontroll kan din orderbekräftelse bli sen eller helt utebli. Om din orderbekräftelse dröjer mer än 30 minuter ber vi dig ta kontakt via mail order@badassgoddesscoachng.com

Betalning
Vi samarbetar med Stripe gällande samtliga betalningar och för att få använda tjänsten behöver du vara minst 18år. Genom Stripe erbjuder vi följande betalningsalternativ:

Bank eller kreditkort
Du kan välja att göra en betalning med ditt kort. Vi tar emot alla vanliga kort såsom Visa och Mastercard. Vi lagrar INTE uppgifter om ditt kort utan endast information om din order för att kunna ge dig bästa service.

Leverans
Vårt mål är att leverera beställda varor så snabbt som möjligt till dig. Din beställning packas och skickas inom 1-5 dagar efter att din beställning är genomförd och betald.

Transportskada
I fall av trasig eller öppnad kartong vid leverans, kontakta ditt utlämningsställe direkt när du hämtar ut paketet. De har färdiga blanketter för skadeanmälan.

Ej uthämtade paket

Kunden måste uppge giltig och korrekt leveransinformation. Om vi får tillbaka ett paket som skickats till fel adress eller inte hämtats ut är det upp till kunden att betala ny frakt. Badass Goddess Coaching mailar till kunden på angiven e-postadress när vi får tillbaka paketet och meddelar och avvaktar svar från kunden. För beställningar som inte hämtas ut debiterar vi en avgift på 250 SEK.

Fraktkostnad
Fraktkostnaden för att skicka paket inom Sverige är 99 kr. Order med värde över 500kr skickas fraktfritt, inom Sverige.

För produkt som skickas elektroniskt är det fri frakt.

Ångerrätt
Vi följer Konsumentverkets rekommendationer för e-handel. Om du ångrar ditt köp eller någon produkt från din beställning måste du låta oss veta detta inom 14 dagar efter att du mottagit de aktuella produkterna, detta i enlighet med Distansavtalslagen. För att din retur ska bli godkänd måste produkten vara obruten, oanvänd och finnas i originalförpackning med tillhörande emballage. Ej plomberade, öppnade eller använda smink, hudvårds- och hygienprodukter återtas inte av hygieniska skäl. På detta sätt kan vi garantera att alla våra kunder köper en orörd och fräsch produkt. Badass Goddess Coaching ansvarar inte för leveransen till oss från kunden. Kundtjänst måste alltid kontaktas via e-post order@badassgoddescoaching.com

Du som kund ansvarar för risken vid returfrakt, vilket bland annat innefattar risken för att produkten skadas eller kommer bort under frakten tillbaka till oss. Paketera väl.

Efter att du på via mail meddelat oss att du önskar returnera har du, enligt lagen om distansavtal, 14 dagar på dig att returnera den aktuella produkten. När vi mottagit din retur och gjort bedömningen att produkten är i väsentligt oförändrat skick kommer vi inom 14 dagar att återbetala dig, samt meddela dig via mail att ärendet är avslutat. Återbetalning sker med samma betalsätt som användes vid köpet. Observera att eventuella avgifter såsom exempelvis frakt- och fakturaavgift ej återbetalas.

Vill man använda Konsumentverkets officiella ångerblankett så finner man den här

Reklamation & Garanti
Om en produkt skulle visa sig vara defekt eller felaktig kan varan returneras. När varan har kommit i retur till Badass Goddess Coaching återbetalas totalbeloppet inklusive expeditions- och fraktkostnader. Reklamation till Badass Goddess Coaching  ska göras inom skälig tid från det att kunden mottagit ordern.

Hantering av personuppgifter
Din personliga integritet är viktig för oss. När du handlar på badassgoddesscoaching.com behandlar och lagrar vi personuppgifter som du tillhandahåller till oss och som genereras på webbplatsen när du surfar och handlar hos oss. Vi tillser alltid att all behandling av dina personuppgifter sker på ett säkert sätt och enligt tillämplig lagstiftning, GDPR. Din adress, mail och telefonnummer lagras hos Badass Goddess Coaching och lämnas inte ut till tredje part. Personnummer och kortnummer lagras inte av oss men hanteras av Stripe. Du har rätt att begära ut dina uppgifter, få dem korrigerade samt om vi ej behöver uppgifterna för att uppfylla rättsliga krav få dem raderade.

Övrigt
Vi förbehåller oss för tryckfel i information & priser, samt fel i specifikation på samtliga varor i vårt sortiment. Vi reserverar oss för slutförsäljning och lagerdifferenser. Alla bilder och information på vår hemsida skall ses som exempel. Vi kan heller inte garantera att bilderna återger varans exakta utseende. De uppgifter som lämnas härigenom utgör inte någon utfästelse om användbarhet, lämplighet, garanti m.m. annat än där så är direkt angivet. Badass Goddess Coaching förbehåller sig rätten till ändring av samtlig information utan föregående avisering.

Ansvarsbegränsning
Vi tar inget ansvar för indirekta skador som kan uppstå på grund av produkten. Vi ansvarar inte heller för förseningar/fel till följd av omständigheter utanför företagets rådande (Force Majeure). Dessa omständigheter kan exempelvis vara arbetskonflikt, eldsvåda, krig, myndighetsbeslut, epidemi, pandemi, endemi, förminskad eller utebliven leverans från leverantör. Vidare tas inget ansvar för eventuella förändringar på produkter/produktegenskaper som ändrats av respektive leverantör och andra faktorer utanför vår kontroll.

Tvist
Vid tvist med konsument har vi som policy att alltid följa Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer (https://www.arn.se/).

 Ändring av villkor

Vi förbehåller oss rätten att när som helst företa ändringar i villkoren. Ändringar av villkoren kommer att publiceras online på webbplatsen. De ändrade villkoren anses accepterade i samband med beställning eller besök på webbplatsen.

Badass Goddess Coaching

Baldersgatan 1

265 31 Åstorp

order@badassgoddesscoaching.com

org.nr 870903-07