Svartkummin olja, 50ml

125 kr

  • Vetenskapligt namn: Nigella sativa
  • Kallpressad vegetabilisk olja
  • Ursprungsland: Egypten
  • 100% Ren
  • Ekologiskt certifierad
  • Färg: Ljus, nästan färglös
  • Doft: Stark och lite tea-treeaktig men försvinner ganska snabbat
  • Penetrationsförmåga: Absorberas snabbt

Vi rekommenderar svartkumminolja speciellt för följande användning:

  • Ansiktsolja för mogen hy –Några droppar på ansikte innan hudkräm, eller blandad i hudkräm, morgon och kväll.
  • Ansiktsolja för torr, känslig och irriterad hy – Några droppar innan hudkräm morgon och kväll
  • Behandling av eksem och psoriasis –Några droppar lokalt innan hudkräm, eller blandad i hudkräm, morgon och kväll. Pranarôms svartkumminolja är foodgrade och registrerat som kosttillskott av tillverkaren. Du kan deras svartkumminolja också invärtes, en teskedja  morgonen och kväll.
  • Hårmask, hårbottenolja – Massera några droppar av svartkumminolja i håret och hårbotten. Låt på verka 2 timmar eller över natten.
  • Behandling av akne och oren hy – Lokalt några droppar innan hudkräm
  • Immunitetsskydd – Ta 1 teskedja på morgon och kväll
  • Matsmältning – Ta ½ eller 1 teskedja av innan lunch och kvällsmat
  • Reumatisk värk: Lokalt några droppar 2-3 gånger om dagen. Du kan blanda svartkumminoljan med citron eukalyptus, spika lavendel eller lagerbär eterisk olja
  • Bärolja till eteriska oljor

INCI: Nigella sativa *, Tocopherol (naturlig E-vitamin) *ekologiskt certifierad

EKOLOGISKT CERTIFIERAD KOSMETIKPRODUKT

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Svartkummin olja, 50ml”

Din e-postadress kommer inte publiceras.